Klubbhuset er nå 99% ferdig til bruk.  Gjenstår mindre arbeid, som litt maling, sparkling.  Veranda og også satt opp og klart til å tas i bruk til våren (ja, noe gjenstår også her - men det tas først til våren).

Treningsrommet er klart.  Ut året er det gratis å bruke.  Nå er inngangsdøren til kjelleren låst med elektronisk lås, du får tilgang når du melder deg på.  Fra 1 januar 2016 blir det en kontingent:  For å få tilgang må du være medlem enten i ungdomsgruppa eller husstandmedlem i velforeningen

Ungdomsgruppa:  Årskontingent kr 50,-

3 måneders trening 90,- (30,- pr måned)

6 måneders trening 180,- (30,- pr måned).

12 måneder trening 250,- (21,- pr måned).

 

Husstandsmedlemskap: Årskontingent kr 250,-

3 måneders trening 180,- (60,- kr pr måned)

6 måneders trening 360,- (60,- kr pr måned)

12 måneders trening 500,- (42,- kr pr måned)

Vil du ha tilgang til treningsrommet sender du melding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller SMS til 95716002 (Geir Fagersand) gir beskjed om du vil ha 3, 6 eller 12 månders medlemskap. Når det er i orden får du tilsendt kode til inngangsdøren.

Været viser plussgrader og skøyteløkka holdes vedlike frem til minusgradene kommer.  Unntatt er ved langvarig regnvær; regnet vasker vekk glider'en slik at isen før veldig dårlig glid.

Kommunen har nå vedlikehold gatelysene og ved kontroll 26 oktober 2014 var det kun 1 lys som ikke fungerte.

************

Foreningen har skrevet flere brev til kommunen.  I forbindelse med rullering av kommunens trafikkplan sendte vi inn forslag om at gatelysene skulle settes i stand.  Det fikk vi positiv tilbakemelding på og lysstolpene som står idag skal lyssettes.

Når det nå går mot mørkere tider mangler det lys i mange av stolpene.  Vi har gjort kommunen oppmerksom på det og venter på tilbakemelding.

Les mer: Gatelys sør for butikken

Askdammen er Brårud's badeplass.

Ryddet rundt badeplassen for at det skal bli med åpent og lysere. Det satt opp en gapahuk med benker og grill.

Det ble gjort et forsøk på å rense dammen med gravemaskin, men uenigheter om veiretten hindret dette. Nå er veiretten avklart så tilgang til dammen er nå kommet i orden.  Nå har oppussingen av klubbhuset som startet juni 2014 og forhåpentligvis er klart i desember 2015 tatt all vår tid.  Så vi har ikke fått gjort noe mer her foreløpig.

Les mer: Askdammen badeplass

Login Form